Anlık Bildirim

Netflix kullanıcıları artık "otomatik oynatma" özelliğini kapatabilecek

Netflix tarafından yapılan yeni açıklamaya göre, kullanıcıların uzun bir süredir şirkete geri bildirim yaptıkları otomatik oynatma özelliği artık isteğe göre kapatıp açılabilecek.

Netflix kullanıcıları artık 'otomatik oynatma' özelliğini kapatabilecek Tam Boyutta Gör

Netflix platformunun en can sıkıcı özelliklerinden birisi de, fragmanların otomatik olarak oynatılması diyebiliriz. Kullanıcıların, söz konusu içeriğe hızlıca göz atabilmelerini sağlayan bu özellik artık kontrol altına alınabilecek.

Saniyeler içinde kapatılabilecek

Netflix şimdiye kadar Auto-Play olarak adlandırılan bu özelliğin kontrolünü kullanıcılara bırakmıyordu. Ancak şirkete giden çok sayıda şikayet ve geri bildirim, Netflix'in kullanıcılara bu yönde seçenekler sunmasına neden oldu. Artık Profil Yönetimi bölümünden, otomatik oynatma seçeneğini devre dışı bırakmanız sadece birkaç saniyenizi alacak.


Buna ek olarak Netflix'in çoğu kullanıcı tarafından sevilmeyen bir diğer zorlama özelliği ise, dizilerin bir sonraki bölüme otomatik olarak geçmesiydi. Platforma gelen yeni seçeneklerle birlikte artık dizinin diğer bölümüne otomatik olarak geçilip geçilmeyeceği de inisiyatifinizde olacak. Bu özelliklerin kullanıma sunulduğunu ve hemen kullanmaya başlayabileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim