Anlık Bildirim

Netflix'in yeni yerli dizisi Fatma'dan ilk fragman paylaşıldı

Birçok yerli içerik hazırlayan ve hazırlamaya da devam eden Netflix'in yeni yerli dizi Fatma'dan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in yeni yerli dizisi Fatma'dan ilk fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda hazırladığı yerli içerikler ile sürekli gündemde olan Netflix'in yeni yerli dizisi Fatma'dan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu yerli içeriklerden bir yenisi olan Fatma dizisinin senaryosunu Özgür Önürme, yapımcılığını Başak Abacıgil Sözeri, yönetmenliğini de Özer Feyzioğlu ve Özgür Önürme üstleniyor. 

Fatma dizisi 27 Nisan'da tüm bölümleri ile Netflix üzerinden erişime açılacak. Dizinin başrolünde Burcu Biricik bulunuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde: Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dizinin konusu ise şöyle: Sıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer'i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay, onu bir "temizlikçi" olarak kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüştürür.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim