Anlık Bildirim

Netflix’in yeni Türk filmi 9 Kere Leyla’dan fragman geldi

Ezel Akay imzalı 9 Kere Leyla'nın başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy yer alıyor. 9 Kere Leyla, 4 Aralık’ta yayınlanacak.

Netflix’in yeni Türk filmi 9 Kere Leyla’dan fragman geldi Tam Boyutta Gör

Bu sene 20 Mart tarihinde vizyona girmesi planlanan ancak koronavirüs salgının başlaması nedeniyle vizyon tarihi ertelenen 9 Kere Leyla filminin yayın hakkını Netflix satın almıştı. 4 Aralık 2020’de Netflix’te yayınlanacak 9 Kere Leyla’nın fragmanı paylaşıldı.

Netflix tarafından paylaşılan fragman, Mart ayında yayınlanan fragmanlardan farklı bir tarzda hazırlanmış. Fragmanda Netflix’in etkisini görmek mümkün ancak fragmandaki sahnelere baktığımızda pek farklılık görünmüyor.

Ezel Akay imzalı bir orijinal Netflix filmi olan 9 Kere Leyla'nın başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy yer alıyor. Netflix, filmin konusu hakkında şu ifadelere yer veriyor:

"Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar."

9 Kere Leyla filmi 4 Aralık’ta sadece Netflix’te yayınlanacak. Yarına Tek Bilet'in ardından Netflix’in Türk yapımı ikinci orijinal filmi olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim