Anlık Bildirim

Netflix'in yeni dönem dizisi Hollywood'dan fragman yayınlandı

Netflix'in yeni dizisi, bizleri 1950'lerin Hollywood'unda büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Hollywood, 1 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak.

Netflix'in yeni dönem dizisi Hollywood'dan fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik kütüphanesini genişletmeye devam eden Netflix, şimdi de bizleri Hollywood'un Altın Çağı'na götürmeye hazırlanıyor. Dijital medya devinin yeni dizisi Hollywood'dan bugün ilk fragman yayınlandı. 

Ryan Murphy-Ian Brennan ikilisi tarafından hazırlanan 'Hollywood' dizisi, ilk fragmanıyla genel anlamıyla seyircileri etkilemeyi başardı. İkinci Dünya Savaşı sonrası döneminin Los Angeles'ı ve Hollywood'u ekranlara oldukça başarılı bir şekilde aktarılacak gibi görünüyor. Hollywood'da genel anlamıyla orijinal/kurgu karakterlerini izleyeceğiz ancak Rock Hudson (Jack Picking) ve Henry Wilson (Jim Parsons) gibi dönemin bazı ünlü isimleri de dizide görünecek. 

Netflix'in yeni dönem dizisi Hollywood'dan fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Netflix'in diziyle ilgili yayınladığı açıklama:

"Hikâyeyi baştan yazabilseniz neler olurdu?

HOLLYWOOD, II. Dünya Savaşı sonrası Hollywood'da bedeli ne olursa olsun başarıya ulaşmaya çalışan bir grup oyuncu ve sinemacı adayının hikâyesi. Her karakter, Hollywood'un Altın Çağı'nın yaldızlı perdesinin ardında yaşananlara dair benzersiz bir bakış sunarken ırk, cinsiyet ve cinselliği kapsayacak şekilde bugüne kadar devam eden adaletsiz sistemlerin ve ön yargıların altını çiziyor."

Bir mini-dizi şeklinde hazırlanan Hollywood toplam yedi bölümden oluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jim Parsons, Samara Weaving, Jack Picking, Darren Criss ve Jeremy Pope gibi isimler yer alıyor.

Hollywood, 1 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim