Anlık Bildirim

Netflix'in distopik bilim kurgu filmi The Platform'dan ilginç fragman

Sınıf savaşlarını çok enteresan bir şekilde ele alan The Platform filmi bu ay Netflix'te yayınlanacak. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Netflix'in distopik bilim kurgu filmi The Platform'dan ilginç fragman Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik kütüphanesini genişletmeye devam eden Netflix'ten şimdi de çok enteresan bir bilim kurgu filmi geliyor. Bir İspanyol yapımı olan The Platform'un ilk fragmanı izleyenleri etkilemeyi başardı.

Orijinal ismiyle El Hoyo, hücreleri dikey olarak sıralanmış distopik bir hapishanede geçiyor. Her bir katın farklı bir hücreye çıktığı hapishanede çok enteresan bir sınıf sistemi var. Mahkumların yemeği, her gün yalnızca bir kez, aşağı doğru inen bir platform üzerinden veriliyor. Bunun anlamı ise şu: Her bir kattaki mahkumlar sadece bir önceki kattan arta kalanları yiyebiliyor. Böylece ilk kata muhteşem yemeklerle ulaşan platform, son katlara doğru iğrenç bir hale bürünüyor.

El Hoyo aslında 2019 yapımı bir film, ancak şu ana kadar yalnızca İspanya'da ve bazı film festivallerinde gösterildi. Filmin dünya geneli yayın hakları ise Netflix'e ait. El Hoyo gösterildiği önemli film festivallerinden olan Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Halkın Seçimi Ödülü'nü kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı. 

El Hoyo, 20 Mart'ta Netflix'te dünyayla buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
48771 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the platform, el hoyo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim