Anlık Bildirim

Netflix'in aksiyon filmi Extraction büyük ilgi gördü: Devamı geliyor

Chris Hemsworth'lı Extraction, Netflix'in en büyük açılış yapan filmi olma yolunda ilerliyor. Netflix, büyük başarıya ulaşan filmin devamı için şimdiden çalışmalara başlamış durumda.

Netflix'in aksiyon filmi Extraction büyük ilgi gördü: Devamı geliyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in Chris Hemsworth'lı yeni aksiyon filmi Extraction, tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılandı. Neredeyse tüm ülkelerde Top 10 listesine girmeyi başaran film, kısa sürede yakaladığı başarıyla Netflix'te yüzleri güldürmüş durumda. Dijital yayın servisi şimdi bu müthiş başarıyı bir devam filmiyle süslemek istiyor.

Deadline'da yer alan bilgilere göre Netflix, yeni Extraction filmi için Joe ve Anthony Russo ile anlaşmaya varmış durumda. Avengers Endgame'in yönetmenleri Russo Kardeşler bildiğiniz gibi ilk filmin de yapımcılığını üstlenmişti. İkilinin yine yapımcılık görevi üstleneceği belirtiliyor. Ayrıca Joe Russo yeni Extraction filminin senaryosunu kaleme alan isim olacak.

İlk filmin yönetmeni Sam Hargrave'in de yeni proje için geri dönmesi bekleniyor. Chris Hemsworth tarafında ise henüz kesin bir şey yok. Joe Russo, Hemsworth ile masaya oturmadan önce senaryonun tamamlanmasını istediklerini belirtmiş. Ancak Chris Hemsworth'ın büyük bir ihtimalle yeni filmin de başrolünde yer alacağı tahmin ediliyor.

Netflix'in en popüler filmi olacak

Extraction, Netflix'in en büyük açılış yapan orijinal filmi olma yolunda ilerliyor. Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan medya devi, Extraction'ın dört hafta içerisinde 90 milyon kişiye ulaşmasını beklediklerini söyledi. Böylece Extraction; Bird Box ve The Irishman'i de geride bırakarak en büyük açılış rekorunu eline geçirecek. Filmin bu müthiş başarısında elbette virüs salgının da etkisi büyük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9750 kez okundu.
44 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, extraction ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim