Anlık Bildirim

Netflix'in en pahalı filmi Red Notice'ten, Netflix'in en iyi açılış günü performansı

Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Notice, Netflix'in en iyi açılış günü performansını sergiledi.                        

Netflix filmi Red Notice'ten en iyi açılış günü performansı geldi Tam Boyutta Gör

Son dönemin popüler oyuncularının başrolünde olduğu, Netflix'in aksiyon komedi türündeki yeni filmi Red Notice geçtiğimiz hafta çıkışını yaptı. Çıkışı ile birlikte de güzel bir başarı yakaladı.

En İyi Açılış Günü Performansı

Filmin başrol oyunculardan Ryan Reynolds, şahsi Twitter hesabı üzerinden Red Notice'in Netflix filmleri arasında en iyi açılış günü performansı sergilediğini söyledi. Ne yazık ki hem Ryan Reynolds hem de Netflix bir istatistik paylaşmadı. Ancak dizinin kadrosu gereği zaten böyle bir başarı bekleniyordu.

Büyük bir ihtimalle ilk 28 günün sonunda Netflix'in en çok izlenen filmi de olacak. Filmin inceleme puanları da aslında bir hayli kötüydü ancak insanlar bu duruma pek de aldırış etmemiş gibi duruyor.

İsterseniz şu anda filmi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Filmin konusu şöyle: Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Ancak cüretkâr bir soygun, FBI'ın en iyi profil uzmanı (Johnson) ile birbirine rakip iki suçluyu (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7867 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red notice, netflix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim