Anlık Bildirim

Netflix’e yeni özellik: “Top 10 listesi”

Netflix Türkiye'ye günün en çok izlenenleri özelliği eklendi. Günün en çok izlenen 10 dizi ve filmini liste halinde görüntüleyebilirsiniz.

Netflix’e yeni özellik: “Top 10 listesi” Tam Boyutta Gör

Netflix bugün kullanıma sunduğu yeni özellik ile günlük olarak en çok izlenen yapımları bir arada listelemeye başladı. Diziler ve filmler sekmelerindeki listeler arasına top 10 dizi ve top 10 film listelerini ekledi.

Top 10 listesi özelliği daha önce İngiltere ve Meksika’da test edilmişti. Bugün itibariyle dünya genelinde kullanıma sunuldu. Listedeki film listesine baktığımızda Türk yapımı filmlerin üstünlüğü dikkat çekiyor. Bazı kullanıcılar Recep İvedik, Enes Batur gibi filmlerin yayın hakkını satın aldığı için Netflix'e tepki gösteriyor. Ancak bugünün top 10 listesinden de görebileceğimiz üzere ilk 10'da 3 adet Şahan Gökbakar filmi ve Annem ismindeki duygusal film yer alıyor.

Top 10 listelerine ek olarak geçtiğimiz hafta “Türk Yapımı” listesi platforma eklendi. Netflix kütüphanesindeki tüm Türk yapımı tüm dizi ve filmler bu liste altında toplanıyor. Netflix abonesi olmayanlar da bu listedeki dizi ve filmleri görüntüleyebiliyor. netflix.com/MadeInTurkey adresinden ilgili listeye ulaşabilirsiniz.Türkiye'de 1.5 milyonu aşkın Netflix abonesi bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7494 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim