Anlık Bildirim

Netflix, Android'de zamanlayıcı özelliğini test ediyor

Netflix, seçilen bir süre sonra izlenilen içeriği otomatik olarak durduran bir zamanlayıcı özelliğini bir grup küresel Android kullanıcılarıyla test ediyor.

Netflix, Android'de zamanlayıcı özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Video akış platformu Netflix, yeni bir zamanlayıcı özelliğini platformda test ediyor. Platformda video izlerken uyuya kalan kullanıcıların, hem cihazlarının bataryasından tasarruf sağlanmasına hem de uyandıklarında içeriğin en son hangi kısmını izlediklerini hatırlamasına yardımcı olacak yeni zamanlayıcı özelliği, küresel olarak bir grup Android kullanıcısıyla test ediliyor.

Netflix'te zamanlayıcı özelliği

Bir şeyler izleyerek uyumayı seven ancak uyandıklarında boş bir bataryayla uyanan kullanıcılar için oldukça faydalı olacak olan Netflix'in test ettiği yeni özellik, kullanıcıların 15, 30 veya 45 dakika için bir zamanlayıcı ayarlamasına izin verecek . Bu seçeneklerin haricinde bölüm bittiğinde durdurma seçeneği de var.

İçerik izlenirken, Android için Netflix uygulamasındaki kullanıcılar ekranın sağ üst köşesinde, 'Zamanlayıcı' etiketli bir saat simgesi görünecek. Bu simgeye erişildiğinde kapalı ile başlayan ve 15 dakika, 30 dakika, 45 dakika ve bölüm bittiğinde kapatma seçeneklerinin göründüğü bir çizelge yer alacak. Özellik şu an için yetişkin profillerle sınırlı.

Bu yeni özellik, küresel olarak belirli bir Android için Netflix kullanıcıları grubuna sunuluyor. Bu nedenle özelliğe herkes tarafından hemen erişim sağlanamayacak ancak Netflix'in yeni özelliği kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcılara sunmak istediği belirtiliyor.

Netflix Netflix Netflix Netflix Netflix, Inc. Eğlence Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim