Anlık Bildirim

Müjde! Türk Telekom upload hızını artırdı

Forum DonanımHaber üyelerinin girişimi ve yazdığımız haber ile sesimizi Türk Telekom'a duyurduk. Türk Telekom VDSL ve fiber kullanıcılarının upload hızı 2 katına çıktı.

Müjde! Türk Telekom upload hızını artırdı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta Turkcell Superonline upload hızını arttırmış ve 20 Mbps’e çıkarmıştı. Evden çalışmaya ve eğitim almaya başladığımız bu karantina günlerinde upload hızlarının çok önemli olduğunu vurgulayarak Türk Telekom’un da benzer adım atması gerektiğini söylemiştik. Forum DonanımHaber üyeleri, upload hızının artması için talebini dile getirmişti. Talebimiz sonuç verdi upload hızı arttı.

Türk Telekom bugün itibariyle fiber ve VDSL abonelerinin upload hızını 2 katına çıkardı. Örneğin 100 Mbps download hızına sahip paketlerin upload hızı 8 Mbps’e yükseldi. Türk Telekom altyapısını kullanan Millenicom, Turknet kullanıcılarının da upload hızı arttı.

Upload hızı artışı Superonline’da olduğu gibi kademeli olarak gerçekleşecektir. Eğer hızınız artmadıysa gün içerisinde ara sıra modeminizi resetleyerek deneme yapabilirsiniz. ADSL kullanıcılarının hızlarında artış olmayacak. ADSL’de teorik olarak 3.3 Mbps üstüne çıkmak mümkün değil.

Türk Telekom, en fazla aboneye sahip internet servis sağlayıcı olduğu için upload hızını arttırması kritik önem taşıyord. Türk Telekom ve Superonline upload hızlarını arttırdı ancak devletin çatısı altında faaliyet gösteren Türksat Kablonet’te bir artış söz konusu değil. Şimdi sıra Türksat Kablonet ve kendi altyapısını sunan diğer internet servis sağlayıcılarında. Dijital iş ve eğitimin aksaksız şekilde sürdürülmesi için upload hızının artması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Sayın DonanımHaber, Türksat Kablonet ile bizim yerimize yetkililerle iletişime geçebilir misiniz? Bu konuda bir çalışmaları var mı? yada olması konusunda baskı ...
Yorumu gör »
ByEVOL
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41346 kez okundu.
262 kişi, toplam 356 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, upload ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim