Anlık Bildirim

MSI yeni bir RX 580 Armor üzerinde çalışıyor

AMD’nin Polaris mimarisi uzun bir süredir bizlerle. Öyle ki şu günlerde artık yavaş yavaş tedavülden kaldırılmaya hazırlanan kartlar MSI’a göre halen yeni tasarımla yenilenmeye değer.

MSI yeni bir RX 580 Armor üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

AMD’nin iş ortaklarından MSI ekran kartı pazarında Armor ailesiyle kullanıcıları uygun fiyattan modeller sunuyor. Diğer çözümlere kıyasla daha zayıf bir soğutma bloğuyla gelen kartlar daha çok fiyatı ile ön plana çıkıyor.

RX 580'nin emeklilik vakti geldi ama..

RX 500 serisi modeller şu sıralar oldukça uygun fiyattan alınabilmelerinin ötesinde halen güncel oyunlarda oldukça tatminkar sonuçlar sunuyor. Özellikle de AMD’nin sürücü konusunda yaptığı iyileştirmeler sayesinde Polaris mimarisi  yaşlanmayı bırakın git gide daha performanslı hale geldi. Buna karşın artık Polarisi yavaştn emekli etme vakti de geldi.

MSI yeni bir RX 580 Armor üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

MSI’a göre Polaris halen önemli bir nesil olabilir. Zira firma hali hazırda raflarda bulabileceğiniz RX 580 Armor modelini güncellemeye hazırlanıyor. Detayları bilinmese de görsellere göre firma yeni bir PCB ve görüntü çıkışlarında değişikliğe gitmişe benziyor.

Mevcut modelde 1 DVI-D, 2 HDMI ve 2 DP bulunurken yeni kartta 3 DP ve 1 HDMI konumlandırılmış. Genel tema ise siyah-beyaz ve kırmızı-siyah’tan tamamen siyahla değiştirilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim