Anlık Bildirim

Motorola Razr'ın prizma tasarımlı perakende kutusu ortaya çıktı

Akıllı telefon üreticisi Motorola, geçtiğimiz Kasım ayında dikey olarak katlanabilen Motorola Razr 2019 modelini tanıtmıştı. Satışa çıkması beklenen cihazın perakende kutusu da hazır.

Motorola Razr'ın prizma tasarımlı perakende kutusu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Teknoloji şirketi Motorola, geçtiğimiz yılın kasım ayında Motorola Razr 2019 adını verdiği katlanabilir akıllı telefonunu tanıtmıştı. Şirketin kısa bir süre içinde satışa sunacağını açıkladığı cihaz aylar geçmesine rağmen hala piyasada yok ancak perakende kutusu hazırlanmış durumda.

Üçgen prizma şeklinde kutusu olacak

Dikey olarak katlanabilen Motorola Razr 2019'un tasarım olarak da çok beğenildiğini belirtmek yanlış olmayacaktır. Üretiminde yaşanan gecikmeler sonrasında, cihazın ortaya çıkan perakende kutusu ise yakın bir tarihte raflardaki yerini alacağını gösteriyor. Zira bu bir sızıntı değil, bizzat şirket içinden yayınlanmış bir fotoğraf.

Motorola Razr'ın prizma tasarımlı perakende kutusu ortaya çıktı

Lenovo Çin'in mobil bölümünün Genel Müdürü, Motorola Razr perakende kutusunu kişisel Weibo sayfasından yayınladı. Görseller kutudaki cihazın XT-2000-2 model numarasına sahip olduğunu ve 9 Ocak 2020 tarihinde üretildiğini gösteriyor. Üçgen prizma şeklinde tasarlanan bu şık ürün kutusu, siyah renge sahip. Snapdragon 710 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi ile gelecek olan Motorola Razr 2019'un ABD'de 1.499 dolardan, Avrupa'da ise 1.782 dolardan satılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim