Anlık Bildirim

Motorola Razr 2'nin tanıtım tarihi belli oldu

Motorola çok yakında yeni bir katlanabilir telefon piyasaya sürecek. Razr 2'nin lansman tarihi netlik kazanırken cihazın bazı teknik özellikleri de açığa çıktı.

Motorola Razr 2'nin tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Lenovo bünyesinde faaliyet göstreren Motorola "akıllı telefonda yeniden devrim yaratacağız" sözlerini içeren bir teaser yayınladı. Şirket muhtemelen katlanabilir Motorola Razr'ın ikinci neslinden bahsediyor.

Paylaşılan videoda kullanılan yazı tipi, Motorola Razr sunum davetiyesinde kullanılan fontla aynı. Ayrıca 2019'da da benzer bir slogan kullanılmıştı. Bu yılki lansman etkinliği 9 Eylül tarihinde yapılacak.

Motorola Razr 2 muhtemel özellikleri

İlk söylentilere göre ikinci nesil Motorola Razr, 5G desteği ve Qualcomm Snapdragon 765 işlemciyle gelecek. Bununla birlikte 8 GB RAM, 256 depolama alanı ve 2.845 mAh pil içermesi bekleniyor. Cihazda 6.2 inç boyutunda çentikli ekran ve 48 megapiksel ana kamera yer alacak.

Motorola Razr 2'nin tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Motorola Razr, 2019'un Kasım ayında tanıtılmıştı. Katlanabilir telefon, eşsiz tasarımına rağmen orta sınıf özellikleri 1.499 dolar gibi son derece yüksek bir fiyata sunduğu için popülerlik kazanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim