Anlık Bildirim

Yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD için geri sayım başladı

Monster Notebook tarafından düzenlenecek Türkiye'nin en büyük online etkinliği Monster #WASD için geri sayım başladı. Monster Notebook'un yeni ürünler, hizmetleri ve projeleri tanıtılacak.

Monster #WASD ne zaman başlıyor? Nerede yayınlanacak? Tam Boyutta Gör

Monster’ın dev lansman etkinliği için geri sayım başladı. Firmanın açıklamasına göre yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD, 30 Haziran Çarşamba saat 20.00’de Monster Notebook’un Twitch ve Youtube Kanalında canlı yayınlanacak. Mesut Çevik, etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Monster #WASD etkinliğinde Monster Notebook’un yeni ürünleri ve yeni hizmetleri duyurulacak. Türkiye’deki ve yabancı pazarlarındaki yeni yatırımlar açıklanacak. İçerik üreticilere yönelik geliştirilen projeler paylaşılacak.

Monster #WASD ne zaman başlıyor? Nerede yayınlanacak? Tam Boyutta Gör

Monster Notebook’un web sitesi, YouTube kanalı ve Twitch kanalı üzerinden canlı yayınlanacak etkinlikte sırasıyla Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, Kojima Productions Pazarlama Başkanı Jay Boor, Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, Monster Notebook CGO’su Cem Çerçioğlu, Intel Türkiye Perakende Satış Direktörü Koray Yıldız, NVIDIA Pazarlama ve Ürün Direktörü Mark Aevermann, Teknoloji Editörü Mesut Çevik, Mete "EastergamersTV" Özbey, Pelin "Pqueen" Baynazoğlu, Redbull Pazarlama Direktörü Çağdaş Yaltı, , Microsoft PC Gaming Direktörü Stephen Broadwell, Monster Notebook CSO’su Bilgin Semiz, Ahmet "Jahrein" Sonuç ve daha bir çok konuşmacı yer alacak. 

Monster #WASD ne zaman başlıyor? Nerede yayınlanacak? Tam Boyutta Gör

Tüm Monster Notebook’larda ve oyuncu ekipmanlarında yüzde 10 indirim

Monster #WASD etkinliği beraberinde büyük indirimleri de getiriyor. 15 Temmuz’a kadar tüm dizüstü bilgisayarlarda ve oyuncu ekipmanlarında geçerli yüzde 10 indirim başladı. 31 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerli bir diğer kampanya kapsamında ise Yapı Kredi World kullanıcıları Monster Notebook alımlarında 3 ay ertelemeli 9 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Yalnızca ww.monsternotebook.com.tr adresinden ve Monster Notebook mağazalarından yapılan alışverişlere özel bu iki kampanyadan aynı anda yararlanmak mümkün.

“Böyle bir etkinlik henüz yapılmadı.”

Monster #WASD etkinliği ile ilgili açıklamada bulunan Monster Notebook Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ Okan Oğuz, “Monster Notebook olarak, IPSOS araştırmalarına göre ülkemizde oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen ve en çok tercih edilen oyun bilgisayarı markasıyız. Bu başarımızı uluslararası pazara da taşıyoruz ve Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için geliştirdiğimiz, sektörde daha önce örneği görülmemiş hizmetlerimizle; en iyi donanım konfigürasyonları ve en erişilebilir fiyatlarla kullanıcılarımıza sunduğumuz yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarımız ve oyuncu ekipmanlarımızla Türkiye’de oyun dünyasına yön veriyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim