Anlık Bildirim

Monster Hunter filminin devasa silahlarını gösteren posterler yayınlandı

Paul WS Anderson'ın beyaz perdeye aktaracağı Monster Hunter filmi kapsamında iki adet poster yayınlandı. Posterlerde oyunda kullanılan popüler silahları görmek mümkün.

Monster Hunter filminin devasa silahlarını gösteren posterler yayınlandı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının ve Capcom’un en popüler serilerinden olan Resident Evil oyunlarını yönetmen ve senarist koltuklarında oturarak beyaz perdeye aktaran Paul WS Anderson, bir Capcom serisine daha el attı. Altı Resident Evil filminden dördünü yöneten Anderson, filmlerin yıldızı ve aynı zamanda eşi olan Milla Jovovich ile birlikte Monster Hunter uyarlamasını sinemaseverlerle buluşturacak.

Oyun ile aynı adı taşıyacak filmde Jovovich, Teğmen Artemis rolünü üstlenirken, dövüş sanatları yıldızı Tony Jaa ise Avcı karakterine hayat verecek. Film kapsamında iki adet poster de yayınlayan yapımcı şirketler, bizlere Monster Hunter’ın devasa silahlarından bazılarına göz atma imkânı sunmuş.

Oyun hayranlarının da kolaylıkla fark edeceği silahlar ise Artemis’in taşıdığı Dev Jawblade ve Avcı’nın taşıdığı Büyük Avcı Yay’ından başkası değil.

Teğmen Artemis liderliğinde canavarlarla dolu bir gezegene gönderilen askerlerin buradaki dev ve korkutucu yaratıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan filmde Hellboy,  Blade II ve Sons Of anarchy’den tanıdığımız Ron Perlman ve müzisyen/aktör T.I Harris de yer alacak. Film, 4 Eylül’de gösterime girecek.

Resident Evil serilerine göre daha az şiddet ögesi içermesi beklenen film, PG-13 yani 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun etiketiyle gösterilecek. Monster Hunter serisinin son oyunu Monster Hunter World, 11 milyonun üzerinde kopya satmış ve çok olumlu inceleme sonuçları almıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim