Anlık Bildirim

Moen'in yeni akıllı muslukları sadece hareketlerle kontrol edilebiliyor

Daha önce tanıttığı akıllı musluk modellerinde iyileştirmeler yapan Moen, yeni ürünlerinde insanların kulplara olan ihtiyacını ortadan kaldırıyor.               

Moen, sadece hareketle çalışabilen akıllı musluklarını tanıttı

Moen, dokunmaya gerek kalmadan açılıp kapatılabileceği ve sıcaklığın ayarlanabileceği yeni musluk modellerini tanıttı. Hareket Kontrollü Akıllı Musluk, ev dekorasyonuna uygun olabilecek şekilde çeşitli modellere sahip. Ayrıca şirket, teknolojilerine duyduğu güveni göstermek adına kulpsuz modeller de sunuyor.

Sadece hareketle çalışabilecek

Moen, ilk olarak Ağustos 2020'de akıllı musluk modellerini tanıttı. Şirket, yeni serisinde ilk modellerde yer alan özelliklerle birlikte birkaç yeni özelliğe de sahip. Hareket Kontrollü Akıllı Musluk, Amazon Alexa ve Google Asistan desteğiyle geliyor.

Moen, sadece hareketle çalışabilen akıllı musluklarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Akıllı musluklar, elleri iyice temizlemek için 20 saniyeliğine suyu duraklatan 'elleri yıkama' modu da sunuyor. Sadece hareketlerle kullanıcılar, suyu sıcak, ılık ve soğuk olarak ayarlayabilecek. Ayrıca sesli komut özelliğiyle birleştirildiğinde istenilen sıcaklıkta istedikleri kadar su alabilecekler.

Özellikle pandemi döneminde musluk kulpuna dokunmadan suyu açıp kapatabilmek, sağlık açsından da önemli bir avantaj sunuyor. Moen, Hareket Kontrollü Akıllı Musluk modellerini CES 2022'de sergileyecek. Musluklar, 675 dolardan başlayan fiyatlarla Nisan ayından itibaren satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim