Anlık Bildirim

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Türkiye fiyatı açıklandı: Tüm platformlarda 2000 TL

Activision’ın Call of Duty serisi yakında yeni bir yapımına kavuşacak. Geçtiğimiz saatlerde yeni bir fragmanı yayınlanan Modern Warfare 3; Xbox, Playstation ve PC platformlarında ön siparişe açıldı.
Modern Warfare 3'ün Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Call of Duty: Modern Warfare III, geçtiğimiz saatlerde Warzone’da düzenlenen bir etkinlikle yeni bir fragmana kavuştu. Activision, yapımın yeni fragmanı ile oyunu tüm platformlarda ön siparişe açtı. Peki Call of Duty’nin yeni yapımı Türkiye’de ne kadar olacak?

Call of Duty Modern Warfare III 1999TL fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Modern Warfare 3; Xbox, Playstation ve PC platformlarında ön siparişe açıldı. ABD’de 70 dolar fiyat etiketine sahip yapımın Türkiye fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten. Modern Warfare 3’ün Cross-Gen (Standart) sürümü Playstation Store, Microsoft Store ve Steam üzerinden 1999 TL fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Birçok kozmetik eklentiye sahip olacak Kasa Sürümü ise 2799 TL olacak.

Modern Warfare 3'ün Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Modern Warfare 2’nin hikayesini devam ettirecek olan yapım, Modern Warfare serisinin ilk zombi moduna sahip yapımı olacak. Ayrıca Modern Warfare 2’de satın alınan tüm kozmetik ürünler doğrudan yeni yapıma aktarılacak. Call of Duty Modern Warfare 3, 10 Kasım’da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC için yayınlanacak. Playstation oyuncularının açık betaya erken erişebileceğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7220 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sledgehammer games, call of duty modern warfare 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim