Anlık Bildirim

Mobil oyun Rebel Inc'in, isyanı bastırıp barışı getirmeye çalıştığınız yeni modu ücretsiz olarak yayınlandı

Dünya olarak her şeyin kötüye gitmeye başladığı günlerde Ndemic Creations, oyunlarını tam tersine çeviren yeni modlar ve genişleme paketleri getirmeye devam ediyor.

Mobil oyun Rebel Inc'in, isyanı bastırıp barışı getirmeye çalıştığınız yeni modu ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ndemic Creations'ın yaptığı strateji oyunu Rebel Inc'in, yeni tek kişilik modu yayınlandı. 

Geçtiğimiz günlerde, normalde dünyaya hastalık yaymaya çalıştığınız Plague Inc isimli oyun için, işleri tersine çeviren ve salgını durdurmaya çalıştığınız yeni bir genişleme yayınlanmıştı. Bu sefer de geliştirici stüdyonun diğer oyunu Rebels Inc'e bu tarz bir güncelleme geldi.

Oyun şu anda Google Play üzerinden Android cihazlar için ücretsiz durumda. App Store üzerinde iOS cihazlar için ise 18,99 TL'ye satılıyor. 

Bahsi geçen yeni modun tanıtım yazısı şu şekilde: 

Yeni Sefer Modu: Tüm ülkeye barış getirmek için birden fazla bölgede büyük ölçekli operasyonlar gerçekleştirmeye hazır olun. Tamamen yeni harita özellikleriyle benzersiz taktikler geliştirin, kaynakları tüm bölgelerde kalıcı bir şekilde yönetin ve tamamen farklı stratejik zorlukların üstesinden gelin.

Uyum Sağlayan İsyan ve Güçlü Taktikler: İsyancılar size meydan okumak için etkileyici yeni yetenekler öğrenirler. Yeni taktiklerinizle onlarla savaşın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim