Anlık Bildirim

MIUI 12'ye AI Shutter adında yeni bir özellik eklenecek

Pixel telefonlarda yer alan "Top Shot" kamera özelliğinin bir benzeri, MIUI 12 güncellemesiyle Xiaomi telefonlara gelecek. Yapay zekalı bu özellik, birden fazla çekim içerisinden en iyisini seçiyor.

MIUI 12'ye AI Shutter adında yeni bir özellik eklenecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde kararlı sürümü yayınlanmaya başlanan MIUI 12 kullanıcı arabirimine eklenecek yeni bir kamera özelliği ortaya çıktı. 

XDA-Developers'ın MIUI 12'nin beta sürümündeki MIUI kamera uygulamasında fark ettiği kod satırları, Xiaomi'nin AI Shutter adında bir kamera özelliği üzerinde çalıştığını gözler önüne serdi.

AI Shutter en iyi kareyi seçecek 

AI Shutter özelliğinin, Google Pixel telefonlarda yer alan "Top Shot" özelliğine benzer olduğu düşünülüyor. Öyle ki kullanıcı denklanşöre basılı tuttuğunda, aynı sahnenin birden fazla fotoğrafı çekilecek. Ardından daha önceden eğitilmiş olan algoritmalar, bu fotoğraflar içerisinden en iyisini seçerek kullanıcıya sunacak.

Bu çerçevede algoritmaların özellikle konunun gülümsediği, yanıp sönmediği ve kameraya baktığı hareketsiz bir görüntüye odaklanacağı tahmin ediliyor. AI Shutter özelliğinin MIUI 12 ara güncellemelerinden birinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim