Anlık Bildirim

Milyarder Mark Cuban, Bitcoin'in para birimi olamayacağını söyledi

Üretken bir yatırımcı ve NBA’de Dallas Mavericks’in sahibi olan milyarder Mark Cuban, Bitcoin’in asla güvenilir bir para birimi ya da takas aracı olarak fonksiyon göstermediğini söyledi.

Milyarder Mark Cuban, Bitcoin'in para birimi olamayacağını söyledi Tam Boyutta Gör

Mark Cuban, bu teorisini şöyle açıklıyor: “(Bitcoin'in) Hiç şansı yok. Zorluklar olmasına rağmen teknik olarak çalışamadığı için değil. O olabilir. Bundan ziyade, kullanımı zor, hacklemek çok kolay, kaybetmek çok kolay, anlamak zor, değer biçmek çok zor.”

Bilgisayar korsanları Bitcoin'de merkezi borsalardan milyonlarca dolar çalsa da blockchain teknolojisine dayanan Bitcoin'in kendisi, esnek ve güvenli olduğunu kanıtladı.

Cuban, çok fazla rakip kripto varlığının da bulunduğunu ve “BTC'nin neden her şeyin üstünde olduğunun bilinmesin insanlar için çok fazla iş” olduğunu söylüyor.

Milyarder Mark Cuban, Bitcoin'in para birimi olamayacağını söyledi Tam Boyutta Gör

Eleştiriye rağmen, Cuban, BTC'nin altına benzer değerli bir tahsilat sayılabileceğini düşünüyor: “Sanat veya altının geçerli ve istikrarlı bir finansal varlık olduğunu düşünüyorsanız, evet. Bitcoin olabilir.”

Morgan Creek Digital'in kurucu ortağı olan Bitcoin boğası Anthony Pompliano, Twitter üzerinden Cuban'a açık bir davet gönderdi:“Hey @mcuban, Bitcoin hakkındaki en son yorumları okudum ve bazı önemli bilgileri kaçırdığınızı düşünüyorum. Dallas'a uçacağım ve neden Bitcoin'in bir sonraki küresel rezerv para birimi olabileceğini tartışmak için bir podcast bölümü kaydedebiliriz. Var mısın??"

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim