Anlık Bildirim

MicroStrategy Bitcoin (BTC) toplama devam ediyor

Bitcoin’e bağlılığını sürdüren şirketlerden MicroStrategy, BTC’deki fiyat düşüşünü fırsat olarak değerlendirip yeni alımlar yaptı. MicroStrategy, kripto para varlığını artırmaya devam ediyor.

MicroStrategy Bitcoin (BTC) toplama devam ediyor Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda kripto para lideri Bitcoin (BTC) zor zamanlar yaşasada ona desteğini sürdüren şirketler alım yapmaya devam ediyor. Daha öncede birçok kez aldığı Bitcoin’ler ile haber olan MicroStrategy şirketi, 18 Mayıs tarihli SEC dosyalamasına göre, şirket birim başına ortalama 43.663 dolar fiyatla 10 milyon dolar değerinde bir Bitcoin (BTC) daha satın alarak hazinesindeki Bitcoin varlığını daha da arttırmış oldu.

Şu anda tahmini olarak 2,251 milyar dolar değerinde 92079 adet Bitcoin’e sahip olan MicroStrategy, bir haftadan daha kısa bir süre önce, 13 Mayıs'ta, 15 milyon dolarlık satın alımını duyurmuştu. Duyuru, Tesla'nın çevresel kaygılar nedeniyle Bitcoin ödemelerini askıya almasından kısa bir süre sonra açık bir destek göstergesi oldu.

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor oldukça sıkı bir Bitcoin destekçisi. Öyle ki Saylor’a göre “Bitcoin hızlıca büyüyen yıkıcı bir güç.”

Bitcoin, hafif bir rahatlama rallisi gördükten sonra şu anda haber yazımından itibaren CoinMarketCap verilerine göre 43.823 dolardan işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim