Anlık Bildirim

Microsoft, yeni Edge tarayıcının Windows 7 desteğini devam ettirecek

Tarayıcı motorunu değiştirdiği Edge ile ivmelenen bir başarı elde eden yazılım devinin açıklaması emektar işletim sistemini kullananları sevindirdi.

Microsoft, yeni Edge tarayıcının Windows 7 desteğini devam ettirecek Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi yeni yayınladığı duyuruyla Windows 7 kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Çoğu kişi tarafından beğeniyle kullanılan yeni Edge tarayıcı eski işletim sistemi altında çalışmaya devam edecek.

2021'e kadar desteklenecek

Doküman sayfasında yayınlanan yazıya göre Microsoft, Chromium tabanlı hale getirdiği güncel Edge tarayıcısını 15 Haziran 2021'ye kadar Windows 7 için geliştirmeye devam edecek. Hali hazırda Windows 7 kullanan kurumsal müşteriler için 3 yıla kadar ek güncelleştirme sunan firma özellikle de bu kullanıcı kitlesini memnun edeceğe benziyor.

Microsoft ayrıca son kullanıcıların da kullanmaya devam edebileceği tarayıcısı hakkında her ne kadar güvenliğe katkı sağladığına işaret etse de işletim sistemi kaynaklı endişelerini dile getirerek Windows 10’u bir kere daha hatırlatmış.

Son olarak IE modu bulunan tarayıcının bu özelliğini kullanmak kurumsal müşterilere yayınlanan güncelleştirmelerin kurulmadığı sistemlerde güvenlik riski doğurabiliyor. 2023 yılının başlarına kadar ek güncelleştirmeleri almaya devam edecek işletim sisteminin son 1.5 yılı için tarayıcı konusu ise soru işaretleri doğuruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim