Anlık Bildirim

Microsoft Xbox için Mayıs ve Haziran aylarına 2 etkinlik planlıyor olabilir

Yazılım devinin yeni konsolu konsol camiası tarafından merakla bekleniyor. Yeni sızıntıya göre firma 2 etkinlik planlıyor.

Microsoft Xbox için Mayıs ve Haziran aylarına 2 etkinlik planlıyor olabilir Tam Boyutta Gör

Microsoft’un yeni konsolu Xbox Series X donanımıyla ümit veren konsolu için 2 etkinlik hazırlıyor olabilir. Etkinlikler eski adıyla Project Scarlett’i bekleyenler için önemli ipuçlarını barındırabilir.

2 etkinlik planlanıyor olabilir

Bir Twitter kullanıcısının paylaşımına göre Xbox Series X için birisi Mayıs’ta diğer ide Haziran’da olmak üzere 2 etkinlik planı yapılıyor olabilir. Mayıs’taki sunuda yeni konsolun teknik özelliklerine dair açıklamaların yapılmasının yanı sıra Xbox Series X’i görmemiz de olası. Ayrıca bazı oyun demoları da bekleyebiliriz.

Yazılım devinin oyun odaklı konferansı ise Haziran’da gerçekleşebilir. İptal olan E3’te sunulması planlanan oyunları kendi etkinliğiyle tanıtacağı iddia edilen firma burada Fable revival’ı tanıtabilir.

Ek olarak Halo Infinite, Forza Motorsport ve bazı exclusive yapımlardan da söz ediliyor. UE4 ile geliştirilmiş oyunlar yazılımsal kanatta VRS optimizasyonlarından su fiziklerine kadar geliştirme sürecini hızlandıracak teknolojilerle donatılacak. Bunun oyunculara faydasını ise zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4870 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, xbox ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim