Anlık Bildirim

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X canlı olarak sızdı

Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolunun prototip fotoğrafı sızdırıldı. Her ne kadar cihazın üzerinde prototip yazsa da, görüntüler üretim versiyonuna ait olabilir.

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X canlı olarak sızdı Tam Boyutta Gör

Microsoft’un bu yılın sonunda satışa sunacağı yen nesil oyuncu konsolu Xbox Series X’in prototip fotoğrafı sızdı. Fotoğraflarda cihazın seri numarası gözüküyor. Bir oyun sever, seri numarası yardımıyla bu Xbox’ı kendi Microsoft hesabıyla eşleştirmeyi denedi ve başarılı oldu. Yani fotoğraflar prototip cihaz değil de Xbox Series X’in üretim versiyonuna ait olabilir.

Fotoğrafta cihazın giriş portlarını görüyoruz. Önde 1 adet USB, arkada 2 adet USB, 1 adet HDMI, 1 adet optik ses girişi ve güç girişini yer alıyor. Cihazın hava ızgaraları epey büyük. Muhtemelen Xbox One’a göre çabuk tozlanacak ve dışarıya çok ses çıkaracaktır.

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X canlı olarak sızdı Tam Boyutta Gör

Microsoft, yeni nesil konsolun donanım özellikleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Cihazda AMD’nin yonga seti kullanılacak. Yapılan paylaşımlardan ve sızıntılardan yola çıkarak TSMC’nin 7 nm üretim sürecinden geçmiş, Zen 2 mimarili, Navi 2x grafik birimli bir yonga seti kullanılacak. Ayrıca donanımsal ışın izleme teknolojisi sunacak. Bu yonga setinin 10-12 TFLOPS arasında performans sergileyeceği bekleniyor. Xbox One X, 6 TFLOPS seviyesinde çalışıyordu. Xbox Series X, 4K’da akıcı 60 FPS oyun deneyimi sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11557 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox series x ve
2 etiket daha microsoft Ev Elektroniği
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim