Anlık Bildirim

Microsoft'un Telefonunuz uygulaması artık PC'den telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlıyor

Microsoft, Windows 10 için kullanıma sunduğu Telefonunuz uygulamasına arama yapma ve gelen aramaları cevaplama özelliği ekledi. Artık uygulamayı kullanarak telefon görüşmesi yapmak mümkün.

Microsoft'un Telefonunuz uygulaması artık PC'den telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Telefonunuz uygulaması nihayet eksikliği en çok hissedilen özelliklerden birine kavuştu. Windows 10 işletim sistemi için geliştirilen uygulama artık Android kullanıcılarının bilgisayarlarından diledikleri kişiyi aramalarına ve gelen aramaları cevaplamasına olanak sağlıyor.

Yeni özellik geçtiğimiz Ekim ayından bu yana test ediliyordu. Deneme sürecinin ardından genel kullanıma sunuldu. Artık kullanıcılar Windows 10 bilgisayarlarındaki Telefonunuz uygulaması aracılığıyla arama yapabilecekleri gibi gelen çağrıları da yanıtlayabilecekler. Yani bilgisayar üzerinden telefon görüşmesi yapmaları mümkün olacak.

Microsoft'un Telefonunuz uygulaması artık PC'den telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlıyor

Güncelleme kademeli olarak dağıtılıyor

Arama özelliğini kullanabilmeniz için akıllı telefonunuza Google Play'den Telefonunuz uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Yani söz konusu uygulama hem bilgisayarınızda hem de telefonunuzda yüklü olmalı. Güncelleme dünya genelinde kademeli olarak dağıtılmaya başlandı. Bu nedenle tüm Windows 10 bilgisayarlara ulaşması biraz zaman alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim