Anlık Bildirim

Microsoft'un çift ekranlı Android telefonu canlı görüntülendi

Teknoloji devi Microsoft'un geçtiğimiz Ekim ayında duyurduğu çift ekranlı Android telefonu Surface Duo canlı olarak ortaya çıktı. Cihazın yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor.

Microsoft'un çift ekranlı Android telefonu canlı görüntülendi Tam Boyutta Gör

Birçok kişi Microsoft'un çift ekranlı akıllı telefonu Surface Duo'unun seri üretime girmesini beklerken, Android işletim sistemi üzerinde çalışacak cihazın geliştirme aşamalarının da istenen hızda ilerlediği belirtiliyor.

Yıl sonuna doğru piyasaya sürülecek

Surface Duo'nun ilk canlı fotoğrafı ise Israel Rodriguez adlı Twitter kullanıcısı tarafından yayınlandı. Rodriguez, fotoğrafı Vancouver metrosunda çektiğini belirterek, cihazın Microsoft'un yeni akıllı telefonu olduğunu iddia ediyor. Cihazın daha önceki sızıntı ve çizimlerdeki prototiplere de son derece benzediğini söylememiz gerek. Fotoğraftaki tek şaşırtıcı şey ise çift ön kamerayla gelmesi beklenen cihazın, tek bir ön kameraya sahip olması.

Microsoft'un çift ekranlı Android telefonu canlı görüntülendi Tam Boyutta Gör

Surface Duo, her ikisi de tamamen katlanmış olarak toplam 8.3 inç ekran kapasitesine sahip iki adet 5.6 inç ekranla gelecek. Cihazda bu ekranların konumuna bağlı olarak otomatik olarak etkinleştirilen bir tablet modu da olacak. Önümüzdeki aylarda ise Surface Duo ile ilgili diğer teknik detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim