Anlık Bildirim

Microsoft; ülkemizde aylık ödemeli Xbox hizmetini başlatıyor

Xbox Series X ve S konsollarını aylık ödemelerle alabileceğiniz, ayrıca Game Pass Ultimate ekstrası ile de oyun oynayabileceğiniz Xbox All Access yakında Türkiye’de.

Microsoft; ülkemizde aylık ödemeli Xbox hizmetini başlatıyor Tam Boyutta Gör

Uzun yıllardır ülkemizde faaliyet gösteren ve özellikle son dönemde yatırımlarını arttıran Microsoft önemli bir süprize daha hazırlanıyor. Xbox All Access adıyla aylık ödemeli Xbox sahibi olabileceğiniz hizmet ülkemize de gelecek.

Xbox All Access neler sunuyor?

Xbox All Access hizmeti tüketicilerin belirli bir aylık ödeme ile Xbox konsollarına sahip olmasını sağlıyor. Bu servise Xbox Games Pass Ultimate aboneliği de dahil. Böylece hem Xbox konsolu hem de pek çok oyuna ücretsiz erişim mümkün oluyor.

ABD’de Xbox All Access servisi Series X konsolunu ayda 35 dolar ödeyerek 24 aylık ödeme ile sunuyor. Series S konsolunun aylık fiyatı ise 25 dolar olarak belirlendi. Microsoft bir kredi sağlayıcı ile anlaşarak müşterileri bu sağlayıcıya yönlendiriyor.

Mesut Çevik’e konuşan Xbox Türkiye yönetici Halil Gökoğlu; ülkemizde de Xbox All Access servisinin sunulması için altyapı çalışması yapıldığını aktardı. Kredi sağlayıcı, faiz oranları gibi konular üzerinde çalışmalar yapılıyor.

Hali hazırda Xbox Series X ve Series S konsolu için taksitli alış veriş yapılıyor ancak Game Pass Ultimate gibi ekstralar ile All Access üyeliği daha avantajlı hale geliyor. Henüz net çıkış tarihi ile ilgili bilgiler yok ancak gelecek yılın ilk yarısına yetiştirilmeye çalışılıyor gibi bir izlenim var.

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20361 kez okundu.
74 kişi, toplam 79 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, microsoft xbox game pass ultimate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim