Anlık Bildirim

Microsoft Surface Earbuds'ın çıkış tarihi yaklaştı

Microsoft'un ilk tamamen kablosuz kulaklığı Surface Earbuds çok yakında piyasaya sürülecek. Office entegrasyonu ve gerçek zamanlı çeviri yeteneği ile öne çıkan cihaz FCC kayıtlarında görüldü.

Microsoft Surface Earbuds'ın çıkış tarihi yaklaştı Tam Boyutta Gör

Microsoft geçtiğimiz yılın Ekim ayında ilk tamamen kablosuz kulaklığını tanıtmıştı. Surface Earbuds olarak adlandırılan cihazın 2019'un sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak şirket çıkış tarihini ilkbahara ertelediğini açıkladı.

Surface Earbuds'ın ne zaman zatışa sunulacağı konusunda henüz kesin bir bilgiye sahip değiliz ancak kulaklık Amerikan Federal İletişim Kurulu'nun (FCC) kayıtlarında görüldü. Bu da çok yakında mağaza raflarına çıkacağı anlamına geliyor.

Microsoft Surface Earbuds'ın çıkış tarihi yaklaştı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi belli

Kablosuz kulaklık 250 dolar fiyat etiketi karşılığında satılacak. Surface Earbuds aktif gürültü azaltma, PowerPoint slaytlarını kontrol etme, sesli notları doğrudan ofis uygulamalarına gönderme ve 60 dile gerçek zamanlı çeviri yapabilme gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca şarj kutusu ile birlikte 24 saatlik bir pil ömrü sunduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim