Anlık Bildirim

Microsoft Surface Duo'nun yeni görüntüleri yayınlandı

Yazılım devi Microsoft'un çift ekranlı Android cihazı için geri sayım başladı. Yakında piyasaya sürülecek Surface Duo'nun final tasarımını gösteren yeni görüntüler yayınlandı.

Microsoft Surface Duo'nun yeni görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Microsoft Surface Duo şüphesiz ki 2020'nin en ilgi çekici cihazlarından biri olacak. Çift ekranla piyasada boy göstermeye hazırlanan Android telefonun yeni yüksek kaliteli görselleri internete düştü.

Surface Duo hatırlaycağınız üzere geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtılmıştı. Microsoft etkinlik kapsamında cihazı tüm dünyaya gösterdi. Ancak yayınlanan yeni görüntüler Surface Duo'da bir takım değişiklikler olduğunu ortaya koyuyor.

Microsoft Surface Duo'nun yeni görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Geri sayım başladı

Surface Duo'nun final tasarımında göze çarpan en büyük farklılık sağ üst köşeye eklenen LED flaş olarak göze çarpıyor. Yeni modelin AT&T için hazırlanmış bir model olduğu da gelen haberler arasında.

Surface Duo'nun her biri 5.6 inç boyutunda iki ekran, Snapdragon 855 işlemci, 6 GB RAM ve 3.460 mAh'lik pille gelmesi bekleniyor. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Ancak Microsoft'un çift ekranlı telefonunu yaz bitmeden satışa sunacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim