Anlık Bildirim

Microsoft, Project Cortext'i duyurdu

Microsoft; işletmelerin kurumsal verilerini düzenlemelerine yardımcı olmaları için Office 365'in yeni uygulaması Project Cortex'i, Ignite 2019 konferansında duyurdu.

Microsoft, Project Cortext'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Microsoft, Ignite 2019 konferansında; iş yeri sohbeti, toplantılar, notlar ve eklentileri birleştiren bir platform olan Teams'in açıklanmasından bu yana ilk yeni ticari ürünü olan Proje Cortex'i açıkladı.

“Project Cortex” olarak adlandırılan bu yeni bilgi yönetimi hizmeti , Microsoft'un 2017'de Teams'i başlatmasından bu yana tanıttığı ilk büyük yeni Microsoft 365 bulut hizmetidir. Project Cortex, tüm Microsoft 365 içeriğinizi alıp "etkileşimli bir bilgi deposuna" dönüştürebilecektir. Servis, bireylerin erişebileceği belgelerden, konuşmalardan, toplantılardan ve hatta videolardan bilgi toplamak için yapay zeka ve makine öğrenmeyi kullanacaktır. Cortex, çalışmak için altı farklı yapay zeka metodu kullanacak.

Microsoft bir süredir yapay zeka çözümlerine yoğun bir şekilde yatırım yaptı. Bu nedenle şirketin sektördeki diğer oyuncuların çok önünde olmak istediği bir sır değil. Project Cortex, diğer temel yatırım alanlarının yanı sıra, verimlilik, iş akışı, güvenlik, uyumluluk ve yönetim gibi alanlarda insanlara bir çok yenilik sunacak. Sunulan bu yenilikler sayesinde Microsoft Search daha gelişmiş bir yapıya kavuşacak.

Cortex Projesi şu anda özel ön izlemede ve genel olarak 2020'nin ilk yarısında hazır olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim