Anlık Bildirim

Microsoft, Outlook uygulamasını Galaxy Watch modellerine getirdi

Eğer e-postalarınızı akıllı saatinizden kontrol etmeyi hayal ediyorsanız, Microsoft'un size iyi bir haberi var. Yapılan açıklamaya göre Outlook uygulaması artık Galaxy Watch modellerini destekliyor.

Microsoft, Outlook uygulamasını Galaxy Watch modellerine getirdi Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, özellikle Samsung Galaxy Watch kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru yaptı. Şirket Outlook uygulamasının Android versiyonuna yaptığı güncelleme ile birlikte artık popüler e-posta uygulamasının Galaxy Watch modellerini de desteklediğini açıkladı.

E-posta işlemlerini kolaylaştırıyor

Samsung Galaxy Watch serisine gelen Outlook uygulaması ile birlikte, artık size gelen e-postaları okumak ve yanıtlamak için akıllı telefonunuzu çıkarmak zorunda kalmayacaksınız. Uygulamanın, akıllı telefon versiyonu ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğu ve kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayacağı belirtiliyor.

Microsoft, Outlook uygulamasını Galaxy Watch modellerine getirdi Tam Boyutta Gör

E-posta bildirimleri ve hızlı cevaplama gibi özelliklerinde yer aldığı Outlook uygulamasının kullanıma sunulduğunu belirtelim. Eğer Galaxy Watch modellerinden birine sahipseniz, Outlook uygulamasını hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim