Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator tam 10 DVD ile geliyor

Microsoft Flight Simulator oyunu Avrupa’da kutulu olarak da satılacak. Tam 10 DVD barındıran popüler oyun ek içeriklerin olduğu daha pahalı bir Premium sürüme de sahip.

Microsoft Flight Simulator tam 10 DVD ile geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en uzun simülasyon serilerinden Microsoft Flight Simulator yeni oyunuyla Ağustos ayında dijital kanallarda boy göstermeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca bir de fiziksel versiyonla gelecek.

Microsoft Flight Simulator kaç DVD?

Microsoft Flight Simulator oldukça geniş uçak ve havalimanı simülasyonları nedeniyle 90GB civarında bir boyuta sahip. Artık günümüzde dijital indirmeler daha revaçta ancak bu denli büyük boyutlar için yine de fiziksel sürümleri arayanlar yok değil.

Aerosoft firması Microsoft ile özel bir anlaşma yaparak Avrupa pazarında oyunu kutulu olarak sunma hakkı elde etti. Kutu içerisinde tam 10 adet DVD yer alıyor. İnternet kotası nedeniyle oyunu hemen indirme imkanı olmayanlar bu sayede hızlı bir şekilde kurulum yapabilecek.

Aerosoft tarafından sunulan Microsoft Flight Simulator iki versiyona sahip. İlk versiyon standart ve 60 Avro fiyat etiketine sahip. İkinci versiyon ise ekstradan 10 adet uçak ve havalimanı barındıran Premium Deluxe. Bunun fiyatı da 112 Avro olarak belirlenmiş. Dağıtım ise 18 Ağustos tarihinde olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4561 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, microsoft flight simulator ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim