Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator, yeniden yazılan oyun motoru sayesinde performansı ikiye katlıyor

Microsoft Flight Simulator, son derece iddialı bir dünya sunarak geçen yıl önemli başarılara imza attı. Simülatörün en güçlü bilgisayarları dahi zorlaması, köklü değişikliklere davetiye çıkardı.

Asobo Studio'nun geliştiricileriyle yakın zamanda yapılan bir röportajda ekip, Microsoft Flight Simulator'un yakında çıkacak konsol sürümü için yapılan optimizasyonları açıkldı. Bunun yanı sıra, Microsoft Flight Simulator'ın başkanı Jorg Neumann, Asobo CEO'su Sebastian Wloch ve yönetici yapımcı Martial Bossard oyun motorunun yeniden yazılmasının ardından muazzam performans kazanımları (%80'e kadar) sağlamaya yardımcı olduğuna dair iddialarda bulundu.


Bunun yanı sıra, VR performansının da iyileştirildiği ve yeşillik çizim mesafesinin de aynı şekilde iyileştirildiği söyleniyor. DirectX 12 ile birlikte gelecek olan grafik ve performanstaki tüm bu iyileştirmeler, başlı başına bir dizi iyileştirme ve geliştirmeleri de beraberinde getiriyor.

Microsoft Flight Simulator'ın performansı ikiye katlandı Tam Boyutta Gör

 

Konsol kullanıcılarına müjde

Microsoft Flight Simulator'un son derece ağır bir oyun olduğunu çoğumuz biliyoruz. Bazı konsol kullanıcılarının, oyunun Xbox Series X'te ve özellikle de Series S'de nasıl performans göstereceği konusunda endişe duymasına neden oldu. Görünüşe göre bu en son optimizasyon dizisi, oyunu tam performansına hazır hale getirmek için uzun bir yol kat edeceğine işaret ediyor. Konsol sürümüne yapılan iyileştirmeler sayesinde aynı zamanda daha fazla PC oyuncusunun Microsoft Flight Simulator'un tüm dünyasını daha derinlemesine incelemesi için imkan yaratıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim