Anlık Bildirim

Microsoft, Chrome ile Outlook kullananlara ‘Edge tarayıcısına geçin’ uyarısı gösteriyor

Microsoft'un yakın zaman önce kodunu yeniden yazarak Chromium motoruna geçirdiği tarayıcısı Edge, firmanın diğer hizmetlerinin de desteğiyle hızlı bir adaptasyon süreci yaşıyor.

Microsoft, Chrome ile Outlook kullananlara ‘Edge tarayıcısına geçin’ uyarısı gösteriyor Tam Boyutta Gör

Microsoft’un e-posta hizmeti Outlook, web arayüzüne Chrome tarayıcı kullanarak giriş yapanlara ekranın en üstünde Outlook’un Microsoft Edge ile nasıl daha iyi çalışacağını gösteriyor. Firmanın motoru yenilenen tarayıcısı Edge, en popüler ikinci tarayıcı konumunda.

Kullanıcılara Outlook ve Edge ikilisinin daha yüksek güvenlik ve performans sunacağını söyleyen Microsoft, “Microsoft Edge + Outlook = Birlikte daha iyi” mesajını gösteriyor.

Microsoft, Chrome ile Outlook kullananlara ‘Edge tarayıcısına geçin’ uyarısı gösteriyor Tam Boyutta Gör

Bu tanıtım hamlesi, firmaların bir alandaki dominant hizmetini kullanarak diğer hizmetlerinin tanıtımını yapmasına yeni bir örnek olarak karşımızda bulunuyor. Büyük firmaların daha da büyük hâle gelmesinin altında yatan en büyük sebeplerden biri olan bu durum, tanııtım gücünün yanı sıra sistemlerin birbirine entegre edilip daha iyi performans sunmasını da sağladığından kullanıcıların geçişi hızlanıyor.

Verilere göre Google Chrome, web aktivitesinin yüzde 64’üne aracılık ediyor. Microsoft, yıllar önce Internet Explorer’ı basitleştirip Edge tarayıcısını kullanıma sunsa da kullanıcıların kalbini fethedememişti. Yakın zamanda sıfırdan, Chromium motorunu kullanarak inşa edilen Edge, popülerlikte yükselişte. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10392 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
web tarayıcı, microsoft edge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim