Anlık Bildirim

MG bu yıl tamamen elektrikli bir hatchback tanıtacak

Ülkemizde de faaliyet gösteren MG, küresel ürün gamını yeni modellerle genişletmeye hazırlanıyor. Şirket bu yıl tanıtacağı elektrikli hatchback ile ilgili kısa bir teaser videosu paylaştı.

MG bu yıl tamamen elektrikli bir hatchback tanıtacak Tam Boyutta Gör

ZS EV modeliyle Türkiye'ye dönüş yapan MG, yeni bir elektrikli araç tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından yapılan paylaşımda söz konusu modelin yıl bitmeden tanıtılacağı belirtildi.

İngiliz tüketicinin istekleri dikkate alınarak tasarlandığı belirtilen aracın uzunluğu 4300 mm olarak açıklandı. Karşılaştırmak gerekirse, ZS EV'den (4314 mm) biraz daha kısa bir araç olacak diyebiliriz. Aracın silüetine ve genel tasarım hatlarına bakılırsa bir elektrikli hatchback ile tanışacağız gibi görünüyor.

İpuçlarından gördüğümüz kadarıyla MG'nin yeni elektrikli aracı modern bir tasarımla geliyor. Kaslı bir ön kaput, ince LED aydınlatmalar ve tampon kenarlarında dikey hava girişleri dikkat çekiyor. Yan aynalar gövdeyle kontrast oluşturacak biçimde siyah renkte tasarlanmış. Ayrıca 17 inçlik aerodinamik jantlarda da siyah tonlar bulunuyor.

[bkzdh=145500}

Videonun ufak bir kesitinde tavan da görünüyor. Buradan yola çıkarak tavanın da aynalar gibi siyah renkte tasarlandığını ya da panoramik cam tavana yer verildiğini söylemek mümkün. Yüksek ve kaslı bir omuz çizgisine sahip olan modelde son dönemin trendlerinden olan gizli kapı kolları yerine geleneksel parçalara yer verilmiş. Ayrıca, logoya kadar uzanan LED stoplar da biraz Kia EV6'yı anımsatıyor diyebiliriz.

MG bu yıl tamamen elektrikli bir hatchback tanıtacak Tam Boyutta Gör

Modelin ismi belli değil ancak MG'nin Twitter'daki paylaşımı üzerinden bizleri yönlendirdiği sayfanın adres çubuğunda "MG4 tease" ifadesi yer alıyor. Buradan yola çıkarak yeni elektrikli modelin MG 4 olarak adlandırılacağını düşünebiliriz. Çıkan haberlere göre modelde 154 beygir güç ve 260 Nm tork üreten bir elektrik motoru ile 400 km menzil sağlayan 61.1 kWsa batarya bulunabilir.

MG'nin paylaşımından bağımsız olarak, daha önce Çinli kaynaklarda "MG CyberE" olarak adlandırılan bir elektrikli modelin patent görüntüleri paylaşılmıştı. Aşağıdaki galeride hem MG'nin resmi paylaşımından kesitleri hem de bu patent görsellerini bulabilirsiniz. Tasarım detayları birbiriyle uyumlu görünüyor.

Kaynakça https://carnewschina.com/2022/02/18/mg-cybere-is-a-new-global-ev-from-china-patent-pics/ https://twitter.com/MGmotor/status/1496455232481599488?cxt=HHwWgIC5pd-GvcQpAAAA Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim