Anlık Bildirim

Mercedes'ten yepyeni bir model geliyor: T-Serisi

2022'de yollarda olması planlanan Mercedes-Benz T-Serisi, yenilenen Citan ile birlikte Alman markanın hafif ticari araç pazarındaki elini güçlendirecek. T-Serisi'nin ana hedefi bireysel müşteriler.

Mercedes'ten yepyeni bir model geliyor: T-Serisi Tam Boyutta Gör

Halihazırda yeni nesil S-Serisi’nin dünya prömiyeri için hazırlıklarını sürdüren Mercedes-Benz’den yepyeni bir model geliyor.

Mercedes-Benz T-Serisi adı verilen yeni model, hafif ticari araç platformu üzerine inşa edilen, aileleri ve araç paylaşım platformlarını hedefleyen bir araç olarak karşımıza çıkacak. 2022’nin ilk yarısında satışa sunulması planlanan Mercedes-Benz T-Serisi, özellikle tasarım ve güvenlik noktasında Alman markanın DNA’sını bünyesinde barındıracak.

Mercedes-Benz T-Serisi, şirketin tamamen elektrikli versiyonunu da tanıttığı V-Serisi’nin altında konumlandırılacak. Tıpkı Citan modeli gibi T-Serisi de Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı’nın iş birliğiyle geliştirilmiş bir model olacak. Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, içten yanmalı motorların yanı sıra tamamen elektrikli versiyonla da satılacak.

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, yenilenen Citan ile birlikte Alman markanın hafif ticari araç pazarındaki elini güçlendirecek. Citan modeli daha çok ticari amaçlı müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verirken, yeni T-Serisi’nin ilk hedefi bireysel müşterilerin çekim alanına girmek olacak. Halihazırda test edilen prototiplerini gördüğümüz yeni Citan'ın satışa sunulacağı tarih ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4986 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz T-Serisi, mercedes-Benz citan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim