Anlık Bildirim

Meizu 17'nin tasarımı netleşti

Meizu yeni amiral gemisi telefonunu tanıtmak için gün sayıyor. Lansmana sayılı günler kala Meizu 17'nin ön ve arka tasarımını gözler önüne seren yeni bir görüntü yayınlandı.

Meizu 17'nin tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Çinli teknloloji devi Meizu yeni amiral gemisi telefonunu çok yakında tanıtacak. Lansmana sayılı günler cihazın tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel internete düştü.

Yayınlanan görüntü Meizu 17'nin delikli ekranla geleceğini gösteriyor. Diğer bir dikkat çeken ayrıntı ise ekranın sağ üst köşesindeki selfie kamerasının son derece küçük olması.

Akıllı telefonun arka panelinde yatay olarak konumlandırılmış dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Ayrıca 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.5 inç AMOLED ekran taşıyacağı söyleniyor.

Meizu 17'nin tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Snapdragon 865'en güç alacak

Gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alacak Meizu 17, Wi-Fi 6 teknolojisi ve NFC modülü ile piyasaya sürülecek. Bununla birlikte 64 megapiksel ana kamera ve 30 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil içermesi bekleniyor.

Amiral gemisi telefonun 12 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanı ile sunulacağını belirtelim. Şirket merakla beklenen telefonun 22 Nisan tarihinde lanse edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim