Anlık Bildirim

Meizu 16T'nin ilk resmi basın görseli yayınlandı

Meizu'nun oyun odaklı yeni akıllı telefonu 23 Ekim tarihinde tanıtılacak. Çinli şirketin üst düzey yöneticilerinden biri Meizu 16T'nin tasarımını açığa çıkaran ilk basın görselini paylaştı.

Meizu 16T'nin ilk resmi basın görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Merakla beklenen Meizu 16T, 23 Ekim tarihinde resmen tanıtılacak. Çinli şirketin Başkan Yardımcısı Hua Hailiang, akıllı telefonu “Balina Mavisi” rengiyle gözler önüne seren ilk basın görselini yayınladı.

Meizu 16T, uygun fiyatlı oyuncu telefonu olarak lanse edilecek. Bu nedenle şirket fiyat etiketini yüksek tutmamak için cihazda en son Snapdragon 855+ yonga seti yerine Snapdragon 855'i kullanmayı tercih etti.

Akıllı telefon geçen yılın işlemcisini kullanmasına rağmen genel performans açısından AnTuTu testlerinde 418.909 gibi oldukça iyi bir puan elde etmeyi başardı.

Meizu 16T'nin ilk resmi basın görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Üç arka kamera ve 4.400 mAh pil

Meizu 16T'nin 2232 X 1080 piksel çözünürlükte 6.5 inç AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile gelecek. 

Cihazın arka tarafında 12 megapiksel + 8 megapiksel + 5 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sisteminin görev yapması bekleniyor.

Ön tarafında ise 16 megapiksel selfie kamerası yer alacak. Son olarak akıllı telefonun hızlı şarj özellikli 4.400 mAh'lik pil taşıyacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim