Anlık Bildirim

Matrix hayranlarına kötü haber: Hugo Weaving, Matrix 4'te rol almayacak

Matrix üçlemesinin sevilen aktörü Hugo Weaving, yeni filmde rol almayacağını açıkladı. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un başrollerinde yer aldığı Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de vizyona girecek.

Matrix hayranlarına kötü haber: Hugo Weaving, Matrix 4'te rol almayacak Tam Boyutta Gör

Matrix serisinin en ikonik aktörlerinden olan Hugo Weaving (Ajan Smith), Matrix 4'te rol almayacağını açıkladı. Bugün Time Out'a konuşan Weaving, yeni film için yönetmen Lana Wachowski ile görüşmeler yapmış olmasına rağmen program uyuşmazlıkları nedeniyle Matrix 4'te rol alamayacağını söyledi.

59 yaşındaki ünlü aktör,"Biraz şanssızlık tabi. The Visit'ten gelen teklifin hemen ardından aslında Matrix 4'ten de bir teklif aldım. Yani yeni filmin çekileceğini biliyordum ancak ben kendi programımda henüz tarihleri ayarlayamamıştım. Bunun ardından yaklaşık sekiz hafta, programımı her iki film için de uyacak şekilde düzenlemeye çalıştım. Ancak sonrasında Lana Wachowski tarihlerin uyuşmadığına karar verdi. Yani programı ayarlamıştık ancak Wachowski fikrini değiştirdi. Matrix 4 çalışmalarına bensiz devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Lana Wachowski'nin fikrini değiştirmesi tabi biraz enteresan olmuş. Weaving'in sözlerine bakacak olursak Matrix 4'ün asıl planında esasında Ajan Smith de yer alıyordu. Wachowski'nin "fikrini değiştirmesi" Ajans Smith'in Matrix 4'ün senaryosundan tamamıyla kesildiği anlamına mı geliyor veya Weaving'in yerini başka bir aktör mü alacak şu an için kesin bir şey söylemek zor.

Matrix hayranlarına kötü haber: Hugo Weaving, Matrix 4'te rol almayacak Tam Boyutta Gör

Matrix 4'ün şu ana kadar onaylanan oyuncu kadrosu şu şekilde: Keanu Reeves (Neo), Carrie Anne-Moss (Trinity), Jade Pinkett Smith (Niobe), Yahya Abdul-Mateen (Morpheus?), Neil Patrick HarrisJessica Henwick , Toby Onwumere ve Jonathan Groff

Warner Bros şu anda iki farklı Matrix filmi üzerinde çalışıyor. Haberde bahsettiğimiz devam filmi haricinde ayrıca senaryosu Zak Penn tarafından hazırlanan bir prequel filmi de var. Bu filmin orijinal üçlemeden önceki bir zamanda geçeceği belirtilmişti.

Şu an için resmi ismi açıklanmayan Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7824 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hugo weaving, ajan smith ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim