Anlık Bildirim

Matrix 4 setinden patlama görüntüleri: San Francisco 'savaş alanına' döndü

Matrix 4'ün çekimlerinden şimdi de bir patlama görüntüsü sosyal medyaya sızdı. Kontrollü bir şekilde gerçekleştirilen dev patlamanın bölgede büyük yankı uyandırdığı belirtiliyor

Matrix 4 setinden patlama görüntüleri: San Francisco 'savaş alanına' döndü

Son yılların en heyecanla beklenen filmlerinden olan Matrix 4'ün çekimleri son sürat devam ediyor. Bu ayın başlarında San Francisco'da start veren çekimlere bölge halkının da yoğun ilgisi var. Dolayısıyla her geçen gün setten yeni görüntülerin sosyal medyaya sızdığını görüyoruz. Şimdi de dev bir patlama anı Twitter'da paylaşıldı.

Yapımcı stüdyo Warner Bros, Matrix 4'ün konusuyla ilgili şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadı, detaylar sır gibi saklanmaya devam ediyor. Dolayısıyla yukarıdaki görüntülerin tam olarak ne ifade ettiğini de bilemiyoruz. Ancak aksiyonun yine had safhada olduğu kesin. Videoda gördüğümüz alçaktan uçan helikopterler de muhtemelen patlama anlarını görüntülemekle görevli.

Matrix 4'ün senaryosunu Lana Wachowski, Aleksandar Hemon (Sense8) ve David Mitchell (Cloud Atlas) üçlüsü hazırlamıştı. Yönetmen koltuğunda ise yalnızca Lana Wachowski var, kardeşi Lilly Wachowski maalesef projede yer almıyor.

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ikilisi Matrix 4'te geri dönecek. Bu ikiliye eşlik eden oyuncular arasında ise Jade Pinkett Smith (Niobe), Yahya Abdul-Mateen (Morpheus?), Neil Patrick Harris ve Jonathan Groff gibi isimler var. Ajan Smith rolüyle serinin ikonik isimleri arasında yer alan Hugo Weaving ise projede yer almadığını açıklamıştı.

Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11869 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
matrix 4, warner bros ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim