Anlık Bildirim

Maskelerin tavan fiyatı açıklandı: 1 TL

Maske satışları yeniden başlıyor. Ticaret Bakanlığı web sitesinden yapılan açıklamayla maske fiyatlarının en fazla 1 TL olacağı belirtildi. Maskeler e-ticaret siteleri, market ve eczanede satılacak.

Maskelerin tavan fiyatı açıklandı: 1 TL Tam Boyutta Gör

Maskede fahiş fiyatları önlemek ve sağlık çalışanlarının maske ihtiyacı yaşamaması için parayla maske satışı yasaklanmıştı. Ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanan maskelerin dağıtımında yaşanan aksaklıklar nedeniyle paralı maske satışına izin veriliyor. Maskelerin kaç liraya satılacağı belli oldu.

Maske fiyatları ne kadar?

Ticaret Bakanlığı, maske satışına ilişkin açıklama yayınladı. Bakanlığın açıklamasına göre cerrahi maskelerin adet fiyatı en fazla 1 TL olarak belirlendi. Cerrahi maskeler 1 TL veya daha ucuz fiyata satılacak.

Maskeler nerede satılacak?

Bakanlığın açıklamasına göre maskeler e-ticaret siteleri, marketler, eczaneler ve tıbbi cihaz satışı yapan medikal firmalar tarafından satılacak. Satışlar 8 Mayıs tarihinde başlıyor. Cerrahi maskelerin ilk etapta 50’li kutu halinde sonrasında ise 10’lu paket seçeneğiyle satılacağı belirtiliyor.

Bu hafta normalleşme planı açıklandı ve bundan sonra kontrollü sosyal hayat geçiş yaptığımız belirtildi. Kontrollü sosyal hayat kapsamında yasakların esnetilmesine rağmen maske zorunluluğu devam ediyor. Sokağa çıkmak isteyen, kalabalık ortamlarda bulunacak kişilerin maske takması isteniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8526 kez okundu.
109 kişi, toplam 132 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
maske, maske fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim