Anlık Bildirim

Marvel'ın Loki dizisinin 2. sezonu onaylandı

Marvel'ın en iyi yazılmış kötülerinden biri olan Loki'nin, Disney+'ta yayınlanacak olan dizisinin ikinci sezon yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı.

Marvel'ın Loki dizisinin 2. sezonu onaylandı Tam Boyutta Gör

Marvel'ın hem çizgi roman evrenindeki hem de sinema evrenindeki önemli karakterlerinden biri olan Loki'nin dizisinin geliştirildiği zaten bir süredir biliniyor. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin ikinci sezonunun yapımına başlama tarihi açıklandı.

Salgın öncesinde çekimlerine başlanan ancak ne yazık ki salgın sebebiyle çekimlerine ara verilen dizinin yapımına geçtiğimiz haftalarda tekrar başlanmıştı. Dizinin ilk sezon için tam yayın tarihi bilinmiyor ancak Mart 2021'e kadar çekimlerin bitirilip 2021'in yaz döneminde yayınlanması bekleniyor. Son açıklamaya göre de dizinin ikinci sezonu için çalışmaların Ocak 2022'de başlayacağı açıklandı.

Bu haber ayrıca dizinin ikinci sezonunun onaylandığını da gösteriyor ki Production Weekly tarafından ikinci sezonun onaylandığı da doğrulandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şimdilik Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw ve Owen Wilson bulunuyor. 2021 yılında da Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim