Anlık Bildirim

Marvel’ın ilk açık dünya RPG oyunu duyuruldu

Marvel evreninde geçen ilk açık dünya RPG oyunu Marvel Future Revolutiyon duyuruldu. 2020 yaz aylarında çıkacak oyunun oynanış görüntüleri yayınlandı. iOS ve Android platformlarına çıkış yapacak.

Marvel’ın ilk açık dünya RPG oyunu duyuruldu Tam Boyutta Gör

Netmarble ve Marvel iş birliği ile geliştirilen Marvel Future Revolution oyunu duyuruldu. Marvel evreninin ilk açık dünya RPG mobil oyunu olmasıyla dikkat çekiyor.

Marvel Future Revolution, Marvel evreninin bilinen pek çok süper kahramanını ve süper kötülerini bir araya getiriyor. Dövüş türündeki oyunda Spider-Man, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange karakterlerini kullanarak kötülere karşı mücadele ediyoruz.

Marc Sumerak tarafından yazılan Marvel Future Revolution’ın hikayesi, tüm boyutlardaki pek çok dünyanın etkileşimi ile ortaya çıkan yeni Primary Earth ile başlıyor. Omega Flight ajanı olarak süper kötülere karşı evreni kurtarma mücadelesi veriyoruz.

Netmarble ve Marble daha önce, yaklaşık 5 yıl önce yayınlanan Marvel Future Fight isimli oyun için iş birliği yapmıştı. Bu oyun sadece Marvel hayranlarının değil mobil oyun severlerin de beğenisini kazandı.

Marvel Future Revolution'ın çıkış tarihi açıklanmadı. Oyun içi görüntülerle hazırlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim