Anlık Bildirim

Marvel duyurdu: Tam 10 yeni MCU dizisi geliyor

Disney CEO'su Bob Iger, 10 farklı Marvel dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu dizilerden sekizi şu anda belli olmuş durumda, diğer ikisi ise gizli tutuluyor.

Marvel duyurdu: Tam 10 yeni MCU dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni (MCU) heyecanı beyaz perdenin ardından şimdi de Disney Plus platformuna geçiş yapıyor. Bugün Disney Plus'ın geleceğiyle ilgili bazı açıklamalar yapan Disney CEO'su Bob Iger, tam 10 farklı yeni Marvel dizisi üzerinde çalıştıklarını ve bu dizilerin önümüzdeki yıllarda seyircilerle buluşacağını duyurdu.

Bob Iger'ın sözünü ettiği 10 diziden sekizi şu anda belli durumda: Falcon & Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If..., Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk ve Ms. Marvel. Iger'ın ifadelerine göre bu sekiz dizi haricinde şu an için detayları gizli tutulan iki Marvel dizisi daha hazırlık sürecinde bulunuyor. Bu iki dizi için de resmi duyurular muhtemelen yakın bir dönemde yapılacak.

Marvel Stüdyoları şu anda üç farklı dizinin çekimlerine başlamış durumda. Falcon & Winter Soldier ve WandaVision'ın çekim sürecinde artık sonlara yaklaşıldı ve bu iki dizi sırasıyla Ağustos 2020 ve Aralık 2020'de seyircilerle buluşacak. Loki dizisinin çekimleri ise henüz geçtiğimi ay başlamıştı, dizinin 2021'in İlkbahar aylarında yayınlanması bekleniyor.

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Marvel dizileri bildiğiniz gibi sinematik evrenle direkt olarak bağlantılı olacak. Örneğin WandaVision dizisinin, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmini önemli ölçüde etkileyici açıklanmıştı. Yani bundan sonra artık Marvel filmlerini izlemeden önce bir de dizilerini izlememiz gerekecek.

Marvel ve Star Wars gibi markalarıyla şimdiden büyük bir başarıya ulaşan Disney Plus, ABD'de 7 dolarlık uygun çok bir fiyata sahip. Servis önümüzdeki Mart ayında Batı Avrupa ülkelerine, yıl sonuna doğru ise Doğu Avrupa'ya gelecek. Disney'in Türkiye için de hazırlıklar yaptığını biliyoruz ancak henüz bu konuda resmileşen bir şey yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim