Anlık Bildirim

Margot Robbie, başrolü olduğu yeni Karayip Korsanları filmi hakkında detay verdi

Disney'in sinemadaki en büyük markalarından biri olan Karayip Korsanları'nın yeni başrolü bildiğiniz gibi popüler oyuncu Margot Robbie seçildi. Kendisi de film hakkında bazı küçük detaylar açıkladı.

Margot Robbie, başrolü olduğu yeni Karayip Korsanları filmi hakkında detay verdi Tam Boyutta Gör

Johhny Depp'in yıllarca başrolünde olduğu Karayip Korsanları serisi bildiğiniz gibi artık yeni bir başrol ile yeni bir seriye başlıyor. Bu yeni serinin başrolü de son zamanların popüler oyuncularından Margot Robbie.

Margot Robbie ise geçtiğimiz saatlerde Collider ile konuştu ve film hakkında bazı küçük detaylar paylaştı. Margot Robbie film hakkında "Çok fazla kız gücü... Şu an konuşmak için erken ama Christina'nın (yönetmen) işlerini seviyorum. Biz gerçekten ama gerçekten film için çok heyecanlıyız. Filme önemli bir kadın unsuru katma ihtimalinden dolayı gerçekten heyecanlıyız." dedi.

Filmin yönetmeni Christina Hodson ve Margot Robbie daha önce Birds of Prey filminde bir araya gelmişti ve tamamen kadın odaklı bir filmdi. Yani bu yeni seride de orijinal serinin tam zıttı bir şekilde kadın odaklı filmler izleyebiliriz. Olan bir karakteri kadın karaktere çevirmek yerine başka bir karakter ile yeni seri başlatmaları da gayet güzel bir durum.

Margot Robbie'nin başrolünü oynadığı filmin Johnny Depp'in oynadığı seri ile veya daha önce duyurulan reboot ile bir alakası olmayacak. Bu filmin senaristi Birds of Prey'in senaristi Christina Hodson olacak. Daha önce duyurulan reboot film Ted Elliott ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin tarafından hazırlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13338 kez okundu.
18 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
margot robbie, yeni film ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim