Anlık Bildirim

Makyajlı Hyundai Palisade'in ipucu görselleri paylaşıldı

2018 yılında tanıtılan ve ABD pazarının sevilen SUV modellerinden biri olan Hyundai Palisade için yenilenme vakti geldi. Kapsamlı bir makyaj operasyonuna hazırlanan Hyundai, yeni görseller paylaştı.

Makyajlı Hyundai Palisade'in ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Eski/Yeni

Hyundai, Kuzey Amerika pazarındaki büyük SUV modeli Palisade'i makyajlamaya hazırlanıyor. Makyajlı 2022 Hyundai Palisade'in önümüzdeki hafta düzenlenecek New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılması planlanıyor.

Koreli üretici, yenilenen Palisade'in tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaştı. Bu noktada ön bölümün büyük oranda yenilendiğini söylemek mümkün. Bu alanı domine eden büyük panjur, mevcut kasadakine göre daha köşeli tasarıma ve şirketin 'parametric shield' adını verdiği detaylara sahip. LED aydınlatma unsurları ve tampon kısmı da yenilenen Palisade'in makyajlı haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağı söylenebilir.

Makyajlı Hyundai Palisade'in ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Palisade'in profilden bir parçasının yer aldığı görselde ise büyük SUV'un yeni çok kollu jantları göze çarpıyor. Arkada veya iç mekanda yapılan değişiklikleri henüz göremiyoruz. Ancak yaşam alanında da yeni direksiyon simidi, gösterge paneli ve multimedya ekranı gibi dokunuşlar dahilinde kapsamlı bir yenilik yapılması bekleniyor.

Hyundai Palisade'in kaputu altında 291 beygirlik 3.8 litre V6 ünite bulunuyor. Makyajla birlikte bu seçeneğin değişmesi beklenmiyor. 7 kişilik büyük SUV'un fiyatı 34.595 dolardan başlıyor. Makyajlı Palisade'in fiyatı da bunun biraz daha üzerinde olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2655 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, palisade ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim