Anlık Bildirim

Makyajlı Hyundai i30'dan ilk görüntü geldi: Ne zaman tanıtılacak?

Koreli üretici, makyajlı 2020 Hyundai i30 hakkında önemli ipuçları paylaştı. Şimdilik sadece N Line versiyonunun çizim görsellerini paylaşan şirket, yeni i30'un tanıtılacağı tarihi de açıkladı.

Makyajlı Hyundai i30'dan ilk görüntü geldi: Ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Hyundai, önümüzdeki Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor.

Koreli üretici, makyaj operasyonuyla birlikte daha sportif ve cesur çizgilere kavuşturacağı yeni Hyundai i30’u da Cenevre’de tanıtacağını açıkladı. Böylelikle Hyundai, Avrupa pazarı için büyük önem taşıyan üç modelini de Cenevre’de karşımıza çıkarmış olacak. Zira İzmit’te üretim bandına çıkan yeni Hyundai i10 ve geçtiğimiz günlerde ilk çizimleri paylaşılan yeni Hyundai i20’nin de aynı fuarda sahne alacağı duyurulmuştu.

Hyundai, C segmentindeki temsilcisi makyajlı i30’un tasarımıyla ilgili ipuçları vermeyi de ihmal etmedi. Şimdilik sadece N Line versiyonunun çizimlerini paylaşan Koreli üretici, aracın daha geniş görünmesini sağlayan geniş hava girişli tamponlar ve yatay V şeklindeki LED farlar ile makyajlı i30’un öncekinden çok daha estetik bir yapıya bürüneceğinin altını çizdi.

Paylaşılan çizimlerde yeni Hyundai i30’un yalnızca ön tarafını görebiliyoruz. Fakat Hyundai, arka taraftaki sportif tampon ve LED stopların da en az öndekiler kadar iddialı olacağını söylüyor. Makyajlı Hyundai i30’un iç mekanında ise yeni bir dijital gösterge paneli ve 10.25 inç boyutunda bilgi-eğlence ekranı göreceğiz.

Yeni Hyundai i30, Mart 2020’de Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8281 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, hyundai i30 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim