Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Volkswagen Tiguan Allspace tanıtıldı

Standart Tiguan'ın ardından Avrupa'da Allspace takısıyla satılan uzun versiyon da makyajlandı. Makyajlı 2021 Tiguan Allspace, daha modern dokunuşlar ve yeni teknolojilerle geldi.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace Tam Boyutta Gör

Makyajlı Volkswagen Tiguan geçtiğimiz yıl tanıtılmış ve yaklaşık 7 ay önce ülkemizde de satışa sunulmuştu. Şimdi makyajlanma sırası uzun versiyonu Tiguan Allspace'e geldi ve alman otomobil devi Volkswagen, 2021 Tiguan Allspace modelini duyurdu.

Yeni Volkswagen Tiguan Allspace neler sunuyor?

Makyajlı Volkswagen Tiguan Allspace, standart versiyonda olduğu gibi iç ve dış tasarımın yanı sıra teknoloji tarafındaki yeniliklerle geldi. Dış tasarımdaki dokunuşlar ön ve arka bölümde yoğunlaşıyor ve tahmin edileceği üzere standart Tiguan ile oldukça benzer. Ön bölümdeki en büyük değişim IQ.Lights matrix LED teknolojiiyle tercih edilebilen yeni farlar. Üstelik üst paketlerde logoya kadar uzanan ışık şeridi de bulunuyor.

2021 Tiguan Allspace'in arka bölümünde de aşina olduğumuz bir tasarım hakim. Şekli ve tasarımı değişen stop grubu otomobilin modern tasarımını destekliyor. Öte yandan R-Line versiyonunda piyano siyahı ve krom detaylarla süslü daha agresif tamponlar karşımıza çıkıyor. Kings Red ve Oryx White gibi yeni renk seçeneklerinin de karşımıza çıktığı makyajlı Tiguan Allspace'in jant seçenekleri de 17 ila 20 inç arasında değişiyor.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace iç mekan Tam Boyutta Gör

2021 Tiguan Allspace iç mekan ve motor seçenekleri

Yeni Tiguan Allspace'in tasarımındaki değişim, gövde uzunluğunu mevcut kasaya göre 22 mm kadar artırmış. Fakat bu durum tahmin edileceği üzere kompakt SUV'un yaşam alanına etki etmemiş. Bu da demek oluyor ki, üçüncü sıra koltuğun opsiyon olarak sunulduğu araçta eskiden olduğu gibi 1920 litreye kadar bagaj hacmi sunuluyor. 8 inçlik dijital gösterge panelinin standart olarak sunulduğu, üst paketlerdeyse 10.25 inç'e kadar çıktığı kabindeyse yeni klima kontrolleri ve aydınlatmalı USB girişleri gibi standart modelde gördüğümüz değişiklikler mevcut.

Avrupa'da kaputun altındaki seçenekler benzinli ve dizel motorlardan oluşuyor. Benzinli tarafın giriş seviyesinde 150 beygir güç üreten 1.5 TSI mevcut. Bu seçenekte 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG tercih edilebiliyor. 190 veya 245 beygir güç çıkışlarına sahip 2.0 TSI ise sadece DSG ve dört tekerlekten çekiş istemiyle satın alınabiliyor.

Dizel tarafındaysa 150 veya 200 beygir güç seçenekleri bulunan 2.0 TDI motor karşımıza çıkıyor. Bu ünite de DSG şanzımanla satın alınabilecek. 2021 Volkswagen Tiguan Allspace fiyatı henüz netlik kazanmış değil. Fakat mevcut kasanın fiyatı ülkemizde 538.300 TL'den başlıyor.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace'yi nasıl buldunuz? Oy Ver 503 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Makyajlı Tiguan Allspace fotoğrafları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14146 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
suv modeller, makyajlı volkswagen tiguan allspace ve Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim