Anlık Bildirim

Mafia 2, remaster sürümüyle konsollara gelebilir

2010 yılında piyasaya sürülen ve birçok kişi için üçlemenin en iyi oyunu olarak kabul edilen Mafia 2, on yılın ardından remaster sürümüyle konsollara gelebilir.

Mafia 2, remaster sürümüyle konsollara gelebilir Tam Boyutta Gör
Video oyunlarını derecelendiren Kore Merkezli bir kuruma göre 2010 yılında piyasaya çıkan Mafia 2, remaster haliyle konsollarda boy gösterecek. Hangi konsol ya da konsollarda piyasaya çıkacağı belli olmayan oyunu muhtemelen PS4 ve Xbox One’da göreceğiz.

2K Czech tarafından geliştirilen ve birçok yorumcu ve oyuncu için üçlemenin en iyi oyunu olarak kabul edilen Mafia 2, 1940’ların ortalarından başlayıp 1950’lerin başına kadar uzanan bir zaman diliminde geçiyor. ABD’de yer alan Empire City isimli hayali bir şehirde geçen oyun, Vito Scaletta’nın Mafya içinde yükselişini anlatıyor. Yardımcımız Vito ile birçok görevi yerine getirdiğimiz açık dünya oyunu, dönemin müzikleriyle birlikte bizlere keyifli anlar yaşatıyor.

2010 yılında piyasaya sürüldüğünde özellikle PC sürümünde kullanılan fizik efektleriyle adından söz ettiren oyun, dönemin bilgisayarlarını zorlayan sistem gereksinimleri ile eleştirilmişti.

Konsol sürümlerinde ne gibi yenilikler göreceğimiz henüz belli olmasa da doku kalitesi ve ışıklandırma efektlerinde iyileştirme yapılacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Aşağıdaki videolarda oyun fizik efektleri ile bir önceki nesil konsollar ve PC karşılaştırmasını bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5669 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mafia 2, mafia 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim