Anlık Bildirim

Mafia 1'in yenilenen versiyonundan oynanış videosu geldi

Mafia: Definitive Edition oyunundan gameplay videosu geldi. Mafia 1'deki A Trip To Country isimli görevin yenilenen versiyonunu izliyoruz. Grafikler ve oynanış mekanikleri iyi duruyor.

Mafia 1'in yenilenen versiyonundan oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör

Mafia 1 oyununun baştan tasarlanan versiyonu Mafia: Definitive Edition’dan oynanış videosu geldi. “A Trip to the Country” isimli görevin yapıldığı sahneler paylaşıldı. Yayınlanan görüntüler oyunun hayranlarını daha da heyecanlandıracak gibi görünüyor. Oldukça kaliteli bir yapım bizi bekliyor.

Mafia: Definitive Edition, Mafia III’ün oyun motoru üzerine geliştirildi. Oyunun grafiklerine ve mekaniklerine baktığımızda Mafia III’ten daha iyi bir noktaya taşındığı görülüyor. Oynanış görüntüleri IGN’in YouTune kanalından gösterildi. Videonun 3. dakikasından itibaren oynanış görüntülerini seyredebilirsiniz.

Cycu1 isimli YouTube kanalı Mafia 1 ile Mafia: Definitive Edition’ı yan yana getirdi. İki oyunu kıyaslamak için aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz.

25 Eylül'de çıkacak

Mafia: Definitive Edition, 28 Ağustos tarihinde çıkmayı planlıyordu ancak oyun hazır olmadığı için 25 Eylül tarihine ertelendi. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yayınlanacak. Oyunun fiyatı 259 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4860 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mafia 1, mafia 1 remake ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim